Praktijken regio Emmen
Francis Lohues
Oefentherapie Mensendieck

Angelslo, Emmen
www.oefentherapieemmen.nl
Bart Schopmeijer
Oefentherapie Cesar

Centrum, Emmen www.cesaremmen.nl
Balans & Motoriek (PLUS praktijk)
Klazienaveen, Emmen (Waanderveld) en Emmer-Compascuum
Uw praktijk hier?

Praktijk voor oefentherapie Bart Schopmeijer
Oefentherapie Cesar

Dhr B. Schopmeijer

Parallelweg 9
7822 GL Emmen
Telefoon: (0591) 61 51 02
E-mail: bma.schopmeyer@hccnet.nl
Internet: www.cesaremmen.nl

De Praktijk is in Emmen gevestigd sinds 1987.

Behandeling is onder andere mogelijk op verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist.De behandelingen worden door alle zorgverzekeraars vergoed.

Oefentherapie Cesar is een wettelijk geregistreerde paramedische behandelmethode.

Het doel van oefentherapie Cesar is door middel van oefeningen klachten aan het houdings –en bewegingsapparaat te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen. Hierbij uitgaande van ieder zijn persoonlijke bewegingsmogelijkheden en leef en beroeps -omstandigheden.

Oefentherapie Cesar is een actieve behandelmethode met als trefwoorden: analyse van de hulpvraag, inzicht en bewustwording, activeren, ontspanning en zelfredzaamheid.

Bart Schopmeijer, praktijkhouderIk ben 44 jaar, getrouwd met Janine en ben vader van twee gezonde kinderen. Ik woon en werk als zelfstandig paramedicus sinds 1987 in Emmen. Het vak van Oefentherapeut Cesar biedt mij uitdagingen, vooral gezien het feit dat ieder mens met zijn unieke lichaams- en karaktereigenschappen op zijn eigen manier met zijn klachten omgaat. Het is iedere keer weer boeiend en uitdagend om op een juiste manier in te spelen op de hulpvraag van die mens.

Naast mijn werk als zelfstandig Oefentherapeut Cesar neem ik op vrijwillige basis deel aan een aantal maatschappelijke en beroepsinhoudelijke besturen. Als vrij tijd bestedingen doe ik geregeld aan sport (hardlopen, fitness) en pc-werk.

In de loop van 2005 ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici hetgeen betekend dat ik als hulpverlener inzichtelijk heb kunnen maken voldoende aandacht te hebben besteed aan bij- en nascholing ten behoeve van de praktische uitoefening en de theoretische kennis van mijn beroepsuitoefening. Recente bijscholing heeft mijn visie en praktische invulling van behandelen inhoudelijk sterk doen veranderen, hetgeen de doelmatigheid van mijn behandeling sterk heeft verbeterd.Vanaf de N34, de afslag N381 richting Emmen, bij de stoplichten rechtdoor de kruising over, op de Rotonde de eerste afslag rechts de Hoofdstraat in, de Hoofdstraat vervolgen (deze maakt een scherpe bocht naar links) de spoorwegovergang over (dit is de Boslaan) en de eerste afslag rechts nemen en daarna direct de eerste afslag rechts nemen, dit is de Parallelweg. Deze weg vervolgen tot nummer 9.

Vanaf de Kerkhoflaan: bij kruispunt Emmalaan, de Veenkampen weg nemen, bij kruispunt Veenkampenweg - Oosterstraat, linksaf de Oosterstraat indraaien, aan het einde van deze weg, rechts langs het spoor, dit is de Parallelweg.

De praktijk is te herkennen aan een in de tuin geplaatst bord.

Er is ruim voldoende parkeer mogelijkheid aanwezig.

Menu
Home
Vergoeding & Verwijzing

u kunt ook zonder verwijzing naar de oefentherapeut.

Doelgroepen
Senioren
Kinderen
Zwangeren
Zangers & Musici
Sporters
Werknemers
Groepen