Praktijken regio Emmen
Francis Lohues
Oefentherapie Mensendieck

Angelslo, Emmen
www.oefentherapieemmen.nl
Bart Schopmeijer
Oefentherapie Cesar

Centrum, Emmen www.cesaremmen.nl
Balans & Motoriek (PLUS praktijk)
Klazienaveen, Emmen (Waanderveld) en Emmer-Compascuum
Uw praktijk hier?

Praktijk voor oefentherapie Francis Lohues
Oefentherapie Mensendieck

Francis Lohues


Francis Lohues
Wijkcentrum “de Marke”
Statenweg 107
7824 CW Emmen
0591-627107

U bent van harte welkom in de praktijk voor oefentherapie Mensendieck. Bij ons wordt u individueel begeleid en krijgt u een persoonlijk advies over uw houding en bewegingspatroon. Daarnaast zal er een op uw mogelijkheden aangepast oefenschema worden opgesteld. De behandelingen vinden plaats in onze praktijk maar kunnen (in overleg) ook aan huis worden gegeven. De leeftijd van onze cliënten varieert van ongeveer 9 tot 90 jaar. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor individuele werkplekbegeleiding bij werkgerelateerde klachten.Door middel van bijscholingscursussen houden we ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Om u hiervan een indruk te geven zullen wij u een aantal noemen: de ziekte van Parkinson, incontinentie en blaastraining, hyperventilatie en spanningsklachten, zwangerschap en bekkenklachten, osteoporose etc.

Locatie
De praktijk is gelegen in het wijkcentrum “de Marke” in de wijk Angelslo naast het overdekte winkelcentrum. De praktijk is goed te bereiken per openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer:
Vanaf het busstation NS met bus 45, u stapt uit bij de halte Statenweg/De Marke. Het is nog 1 minuut lopen naar de praktijk.

Openingstijden
De praktijk is alle dagen telefonisch bereikbaar op 0591-627107.

Menu
Home
Vergoeding & Verwijzing

u kunt ook zonder verwijzing naar de oefentherapeut.

Doelgroepen
Senioren
Kinderen
Zwangeren
Zangers & Musici
Sporters
Werknemers
Groepen